Ören Şehit Nusret Akar İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile önde gelen okullar arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: 08.40-14.30
Isınma: Kalorifer
Lojman: 1 - 6 daireli sobalı lojmanımız mevcutur.
Servis Bilgisi: : Okulumuz taşımalı eğitim merkezi olarak köylerden gelen öğrenci servisleri mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitnusretakarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÖREN KÖYÜ ÖREN KÜME EVLERİ NO 171 CUMAYERİ / DÜZCE

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - : Köyde kaloriferli ev bulunmazken ilçe merkezinde doğalgazlı evler mevcuttur. Ev kiraları 2500-4000 TL arasında değişmektedir.

Adres - ÖREN KÖYÜ ÖREN KÜME EVLERİ NO 171 CUMAYERİ / DÜZCE

Ulaşım : Öğretmenler için servis bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, ilçe merkezine 3,4 km, il merkezine 23km uzaklıktadır.